JULIA'S AMSTERDAM SLOTERDIJK

JULIA'S AMSTERDAM SLOTERDIJK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Amsterdam Sloterdijk. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2022 om 14:44 Julia’s ie letterlijk bij mij om de hoek! 3 minuten loop afstand. Kan helaas door werk niet weg gaan van mijn plek. Bezorging duurde letterlijk een uur en 10 minuten! Grote bakje besteld en de helft zat er niet eens in! NOOIT MEER!
31 mei 2022 om 18:47 Om 13:16 besteld en om 15:00 eindelijk in handen. Levertijd van 40/50 minuten is meer dan 1,5. Af te raden om te laten bezorgen. Volgende keer gaan we het wel ophalen.
28 apr 2022 om 14:13 Ik heb 2 uur op mijn bestelling moeten wachten en een verkeerde pasta ontvangen. Ook het blikje drinken was iets anders dan ik had besteld.
14 apr 2022 om 21:04 Vooral handig als je later op de dag vanuit kantoor komt en je een kort tijdslot hebt om je eten te halen (ivm vertrekkende treinen of bussen).
26 mrt 2022 om 15:54 Maar 2 van de 4 broodjes ontvangen en drankjes zaten er helemaal niet bij. Telefonisch niet bereikbaar en nadat er er naar toe ben gereden bleek de zaak al gesloten. Zeer slecht dit!
22 mrt 2022 om 15:17 Het bestelde blikje drinken ontbrak. Het broodje was zacht i.p.v. knapperig en de aanvullende info over de bestelling is niet gelezen. Erg jammer
7 mrt 2022 om 5:16 Echt heel slecht ik had carbonara ik heb 3 spekjes kunnen vinden ik had gezegd zonder sla en ik had een flesje drinken maar kreeg een blikje normaal vind ik jullie eten super maar gister echt niet sorry
8 feb 2022 om 8:35 Spinazie zat rauw op de pasta alsof het een salade was? Kwam lauw/koud aan en was vrijwel smaakloos, heel jammer. Wel aardige bezorger.
5 jan 2022 om 22:20 14.41 uur besteld 16.10 ontvangen geen tijd meer om te eten. Telefoonnummer doet het niet! Nóóit méér!!!!
31 dec 2021 om 14:23 Koud eten & lang wachten
17 dec 2021 om 15:00 Was lang wachten , maar goed heet en super lekker
18 nov 2021 om 14:15 Top